Social Media 'Laat het web voor je werken'

Social Media

Natuurlijk heb je daar al veel van gehoord, maar hoe werkt het nou eigenlijk?

Social Media is een verzamelnaam voor alle internet-toepassingen, waarmee je op een persoonlijke, gebruiksvriendelijke manier informatie kunt uitwisselen met jouw relaties en volgers. Uiteraard ook dit weer consequent in de huisstijl van jouw bedrijf. Via de sociale media kun je op een eenvoudige manier nieuws, ontwikkelingen en aanbiedingen met jouw doelgroep delen en reacties oproepen. Je wilt immers weten wat hen bezig houdt, wat ze leuk of boeiend vinden. Daar kun je als ondernemer weer op inspelen. Je kunt op een leuke manier netwerken en bouwen aan een klanten ‘community’.

Als internet consultant concentreer ik me op de drie social media met het grootste bereik, namelijk Facebook, LinkedIn en Instagram. Graag wil ik je de mogelijkheden met deze media laten zien. Dat kan in de vorm van training, zodat je zelf in staat bent om jouw Social Media-communicatie bij te houden. Maar je kunt dit ook aan mij uitbesteden tegen een betaalbaar tarief.

Wil je meer weten over het uitbouwen van jouw relatiekring met de Social Media? Stuur me dan een email of bel me op en we maken een afspraak om (vrijblijvend) de mogelijkheden te bespreken.