WordPress website

Website

Het laten maken van een website is de eerste stap om jouw zichtbaarheid te vergroten en zakelijk succes te boeken via internet.

Wil jij ook een website, waarvan je de inhoud op een eenvoudige manier zelf kunt aanpassen? Bij Jörgen Hulst kan dat. In een handomdraai kun je teksten en foto’s toevoegen, corrigeren of verwijderen. Je kunt kiezen uit verschillende opmaakprogramma’s die ervoor zorgen dat het door jou ingevoerde tekst- en beeldmateriaal consequent wordt afgebeeld in jouw huisstijl, dus met jouw lettertype, jouw huiskleur(en) en jouw logo. Goed voor een overzichtelijke, professionele eerste indruk.

Al vanaf € 800,- heb je een complete ‘responsive’ website op maat, inclusief domeinregistratie en hosting voor een jaar. Hierbij worden uiteraard ook jouw Social Media-uitingen gekoppeld.

Jörgen Hulst responsive website

Responsive websites zijn geschikt voor gebruik op desktop, tablet en mobiel

In welke branche je ook actief bent, Jörgen Hulst zorgt voor een geschikte oplossing die bij jouw bedrijf of branche past, zodat je de beste etalage hebt voor jouw product of dienst.

Benieuwd hoe het web voor jóuw business kan werken? Bel dan (vrijblijvend) 06–21284243 of mail om de mogelijkheden te bespreken.